Zvijezda ponovo na sudu
0
Irma Nici sada tuži Davida Beckhama
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je koliko je Irma spremna da se zrtvuje za pravu ljubav.
A jest se natovarila..
irma kao prava k.. voli da guta pa je bila spremna i ovo da proguta ali eto nije joj se svidjelo... mozda ti ga beki jos jednom uvali ali prije toga popije kravljeg mlijeka sa predijela istocne bosne, od cije su ga trave krave i napravile.. pa ti bude ukusnije cobanice
Sh\'a ce Irma,ja joj kroz noge probacivo.
Zena je fuj, izgleda kao zombi i sve je nalagala, pocevsi od toga ko su joj roditelji i odakle je sto je nekim ljudima koji nikad nisu culi za nju donijelo neugodnosti. Uvijek se pitam odakle ovakve gadure bez morala, bez ponosa, bez samopostovanja dolaze ali nazalost dolaze i iz naseg grada, ako i to nije slagala. I kao da je nekog briga je li Bekem umocio u nju ili nije, ona ce i dalje biti bijedna prostitutka a on ce biti Bekem. Bijeda ostaje bijeda.
Ovdje se nezna ko koga
da nije ovo davud el bekam
gdje su ostali komentari?
cim imas para ni kurvinskog drusstva ne nedostaje
Kakva se to šteta može nanijeti jednoj PROSTITUTKI???
beckham je narusio njen ugled postene i o sebi pri sebiprostitutke.
halo cojk guslamciti sve zensko u obitelji sto moze samo svjetlo uplaiti ...eto onako malo u prolazu zbog prijasnjih komentara...;-))))
Ocigledno nije je dobro poyebo, pa se nesta ona uzdigla. Trebo je karati kao sto sam ja jednu doktoricu sa visnjika, vristala je cak pola sata posle yebacine
Sta god da je radio, ne bih kurvi dao da tuzi nekoga, kamoli da dobije na sudu.
ma zato ja samo po Basmentu udaram, sto je sigurno sigurno je.