Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nista ovaj ronaldo bar zna izabrati dobru koku
Glaj ga sto se osafunjo ispod pasuha
Stvarno je faca.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa da, ti imas drzavu, ja to ne sporim... Al` ta drzava se zove BOSNA I HERCEGOVINA !!! hahahahahahahahahahah Sta cu ti ja, vjeruj mi nisam ja kriv za to.... Tako ti je kako ti je, ti mozes ziviti u zabludi da zivis u nekoj drugoj drzavi al` i sam si svjestan Cinjenica. Ev` ti jedan logican primjer ( jer ti vidim pratis sport ) Fudbalska reprezentacija !!! Logicno svaka zemlja ima fudbalsku reprezentaciju ! Koja je tvoja fudbalska reprezentacija ?? hhahahahahahahahahahahahah hahahahahahah Da nije Srbija ?! Jeste Srbija ako je moja Engleska !!! HAHAHHAHAAHHA
http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosna_i_Hercegovina Ev` educiraj se malo cobane. Pogledaj kartu pa procijeni sam jel` zivis u BiH il` to tvojoj nepostojecoj drzavi... HAHAHAHAHAHHAHA Dzaba ti je ba sve, mos se samo ubit, vjecno ces biti Bosanac I hercegovac !!!! :) :)
Bitna je samo jedna pobjeda koja je ostvarena nad vama fasistima ( svaka cast pravoslavcima u Srbiji ) al` ovi u Bosni i Hercegovini su obicne p-i-c-k-e-t-i-n-e koje cak i ne smiju doci obici glavni brad svoje drzave ( Sarajevo ) Ha Ha Stidi se p-i-c-k-o u-s-r-a-n-a, ne vidis dalje od Banja Luke, gase vam ulicnu rasvjetu poslije 2 a.m. da bi Dodik mogao uzimat` levate, a tako vam i treba, svaka cast njemu kod nas u Sarajevu je uvijek bio : \" Uzmi Papka i Levata \" !!! ;) Koliko mozes. E svaka cast Noletu, Nemanji al` ti si bolan u BOSNI I HERCEGOVII sa njima nemas nista, isto kao ni ja... Pod drugom si zastavom !! hahahahahahahahahha U-B-I-J SE !! ;)
@Proud serb, Get a life! Zašto imaš bolesnu potrebu dolaziti na NAŠ portal sa svojim nacionalističkim komentarima? Podijeli svoju radost na srpskim portalima, forumima... Sigurna sam da ih ima mnogo. Ovo tvoje samo znači da se dosađuješ do smrti, društveni život 0... Skava čast Noletu i ostalima, ali daj ti uradi nešto sa svojim životom. Dobićeš bore i sijede od pretjerane mržnje.
a zar ti prađedo nije bio Turcin ?
Zgodna Irina je obukla crvenu majicu kojom se uklopila u ambijent VIP lože dvorane u Madridu koja je bila ukrašena cvjetnim aranžmanima. NE mogu da vjerujem koje gluposti piste...Svaka cast !
Jos nesto zahvalite se Bogu i Americi kao i dejtonskom sporazumu koji je potpisan kada se oforimila vojka Bosne i Hercegovine. Jer da tada nije stao rat vi bi bili iskorjenjen narod u potpunosti. ( SVE DO TADA JE BILA AGRESIJA NA BIH, KADA JE RAT POCEO ODMAH JE I ZAVRSIO ) Trebalo je sve vas sravnit sa zemljom, no ni sada kasno nije... Mozda vas u nekim od narednih godina uspijemo iskorijeniti. p-l-e-m-e vam c-e-t-n-i-c-ko. PS. OVO JE ODNOSI NA OVE IZ REPUBLIKE SRPSKE. Sve pravoslavce i katolike koji sve predtavljaju kao Bosanci i Hercegovci volim i postujem ! ;)
@ product Ha Ha Ha Sinak kako sam te provalio da si Dodikvo m-u-d-o. To papak sto ti zivis u zabludi da neko prizna taj entitet kao drzavu je vjerovatno neki genetski error u tvom mozku pa ti ne mogu zamjeriti na tome. Mogu ti samo reci da te ni tvoje komsije ne prihvataju kao drzavu kao ni cijeli svijet gdje ubrajam i NASU DOMOVINU BiH !!! :) NE zelim previse da ulazim u diskusije o politici i vjeri. Reci cu ti jos da se ponosim sto sam musliman kao i na to sto sam bosanac. Ti sa svoim pasosem ne mozes ni u Mostar. Ja sam svojim uredno odem gdje pozelim. Ti si ba Bosanac i Hercegovac p-r-a-v-o-s-l-a-v-n-e v-j-e-r-o-i-s-p-o-v-j-e-s-t-i, to ces ostati do kraja zivota umrijet` ces sa tom cinejnicom !!! HAHHAAHAHAHHAAHAHAHH
ma nije kroj, nego se osafunjo...mora da je stick lijeve marke
-A koliko je tebi Almire godina?! - Tlinest! (reče almir razdragano).
Halo srbe dbl nemoj da vrijedjas djevojku.... Niko ne spori rezultate Srbije u sportu, prvi ja navijam za United i Nemanja mi je drazi od Dzeke. A zivim u Sarajevu. Tvoj jedini problem je sto ti nisi iz Srbije nego iz BOsne i HErcegovine- entitet R. Srpska i vjerovao il` ne nemas nista sa uspjesima nasih komsija.... J-e-b-o- ti Dodik nanu glupu ! ;)
Meni je Sara Carbonero ubjedljivo najljepsa zena na svijetu, al` dao bih ga ja i Ronaldu i ovoj njegovoj ! ;)
@Proud serb, ... A ti jadan ništa u životu ne radiš, još dolaziš na BOSANSKI portal da liječiš svoje frustracije... So sad.
meni su oboje ruzni ko lopovi