Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato mi dijete zbog vas stalno govori nemam sta obuci, a pun ormar odjece (kao sad je sramota obuci dva puta isto)
Ova ce vijest obiljeziti ovo desetljece!
To je ispunila zelju piletu koje inace ne bi preslo cestu
samo se pitam da li je problem u njenoj majici ili u tome sto je ona ronaldova djevojka pa morate malo popljuvat po njemu i nekom od njegovih niste ima cijelih 24 h.... JOJ SAD NESTO KNTAM DA LI MOZDA ZNATE DA LI JE OPRALA OVU MAJICU NAKON PRVOG OBLACENJA....??????
Sta cemo BOSNO I HERCEGOVINO ??? Da joj posaljemo preko KARITASA jednu majicu ,a ?
p a k o l i k o t o m e n e b o l i k u r a c ?
Mamu vam glupu pa zar za svaku šetnju mora imati drugu majcu. Možda nije sponzoruša pa neće da joj Ronaldo majce kupuje. Vjesti su vam vrh.
pa kakve veze ima sto je obukla istu maicu?? to bi trebala da svaki dan novu maicu oblaci? 365 maica godisnje treba da kupi?? boze dragi idiota sta prate!
EHEEEEEEEEHEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Eno Hajra opet izašla u Trnovo city u zelenim dimijama veli nemere najči niš za obući kae nješto i nejma za obući ohohohohooh!!!!!!
A ja mislio dvaput obukla istu majicu?!
\"Ali je lice prekrio velikim suncanim naocalama.\" - Pa sta treba obuc sarajevsko-sabanske tzv. \"BRZE\" cvike ?
23objavilo na fejsu, ja morona braco moja mila
Katastrofa, to je ta katastrofa koju su najavljivali za ovu 2011 godinu, dobro smo prosli.
Pa nije ovo Irina na lijevoj slici...Neka druga gospodica sa istom majcom
Kako nisam to saznao prije vas, bash mi je krivo !
Postoji li na ovom Sa-x išta da nije prevedeno sa Daily Mail? Boli mene briga što je ona obukla dva puta istu majicu, oblačim i ja hahaha.
jao,sto mu Servudskih suma ,kako je nije stid :O sebi sam obecao da od ovoga trenutka vise necu posjecivati sarajevo-x zbog ovakvih i slicnih vijesti dobro neko rece,sad mi sestra stalno kuka da nema sta obuci,pa fol mi porodica siromasna,kakvi mediji takva i omladina fuj sarajevo-x