Ne misli da su prevelike
48

Influenserku napali zbog novih grudi, ona tvrdi: Htjela sam dvije, okrugle lopte ispod nosa

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanska influencerica Zorana Jovanović, ili kako se na Instagramu predstavlja "Zorannah" izazvala je brojne negativne reakcije nakon što je pokazala kako joj grudi izgledaju nakon posljednje operacije.

Naime, Zorana je objavila selfie na kojem pozira u kupaćem kostimu, a u prvi plan su došle njene bujne grudi.

Nije trebalo dugo da se ispod objave zaredaju brojni negativni komentari.

"Ovo je stvarno previše", "S tim grudima ličiš na običnu starletu", "Izgledaš jeftino", "Ne znam zašto si to napravila od sebe?", pisali su pratitelji, a Zorana je uskoro ugasila komentare ispod spomenute objave.

Ipak, odlučila je snimiti video u kojem je otvoreno progovorila o svojoj operaciji grudi, kao i o tome "zašto ne treba ljudima rušiti samopouzdanje".

Između ostalog, Zorana je istaknula kako je kad bi god razmišljala o operaciji grudi, željela da to budu dvije okrugle lopte koje bi joj doslovno bile ispod nosa.

Nakon prve operacije nije bila zadovoljna, te se odlučila na drugu, te je napravila još veće grudi.

"Na kraju smo stavili 600 kubika. Kada kažete 600 kubika, meni eksplodira glava. Mislila sam da će izgledati mnogo veće, ali odlične su", kazala je Zorannah te istaknula kako nikad nije bila zadovoljnija svojim izgledom.

"Negativni komentari mi ne smetaju, jer ja kad se pogledam u ogledalo kažem: 'Top, bomba si, grmiš'", zaključila je influencerica koju na Instagramu prati preko 850 hiljada ljudi.