Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Trebala bi se ugledati na Victoriju Beckham\" ??? O moj Bože, pa ova žena je rekla da želi da uživa u majcinstu a ne da svoje tek rođeno dijete promovise na modnim pistama u visokim potpeticama, kao gore prva pomenuta anoreksicarka.
Njenoj ljepoti malo sta moze naskoditi, a tabloidi kao i obicno propagiraju sve samo ne PRIRODU.. Za razliku od Victorije, koja redovno ugrozava svoje zdravlje i rizikuje zivot, Aishwarya ovim \'laganim tempom\' vracanja u staru formu upravo zeli izdici vaznost djeteta, te obavezu da bude tu kad mu najvise bude trebala.. Poredjenje - UZAS!!!
Baš je prelijepa, i ovako bucmasta. Lako je doći do željene linije, ali nije lako biti prirodno lijep, a ova žena to jeste. I ovako je bar 20x bolja od V.B.
kako ? da se zamaste ko krmci ?
Kome ba da se ja prilagođavam?? Neka se oni meni prilagođavaju..!!
koja su pogan ovi indijci xD
J.e.b.i ti njima m.a.t.e.r! Sta se ima nekome prilagodjavat, cuj oni ocekuju, ko ste vi da ista ocekujete? Ljudi previse sebi daju za pravo
jedna od ljepsih zena na ovoj planeti
Znam ovu glumicu. Zgodna do boli...
imala je malu crvenu masnicu na čelu
Prepisujete sve sa Daily maila..ako već kradete, onda objavite izvor.