Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Zlaja Arslanagić pisao i komponovao pjesme Crvene jabuke, skoto svaka pjesma je bila hit, koje se i dan danas istim žarom slušaju a od kad to ove rade Crvena Jabuka je tra la la, čista sprdna u rukama Žere... Zlatko Arslanagić je bio Alfa i Omega te grupe bez kojeg ne bi ni postojali. Bolje da se nakon njegovog odlaska grupa raspala nego ovo bauljanje sa Žerom.
A sta ce na to reci Serif Marija?
Kol'ko furaju svuda ovo bjelilo, kontam kod zubara da su otisle....
Najljepsa zeno vremena sviiiih...
Talenat na stranu ali papanluk izbija opasno
Ja mislio Einstaina nekako uspjeli reinkarinirati pa njoj velika casta da cuje nesto pametno a mozda i da pita nesto pametno a ono njoj cast sa pjevaljkom biti. Boze sacuvaj….
Who cares
Senzacija bi bila da su guzove pokazale zajedno na instagramu kao hana hadzihandragic
Antoniji Šoli je ćaća iz Prisoje kod Tomislavgrada. Može slobodno biti i BiH pjevačica.