Reklamirat će novi parfem
0
Iggy Pop je novo lice Paco Rabannea
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
druze on ima godina ko moj deda. s tim sto moj deda je senalan i tesko se krece a ovaj skace na koncertima ko djecacic.
Nebi ja njega uz\'o ni za Air WICK
Omiljeni dezodorans sabana, paco rabannea... :)
\"Deda Iggy troši 7 litara na 100 km Black XS L’Excès, što je znatno manje u odnosu na konkurenciju\"... \"Odkada deda Iggy pije 500ml Black XS L’Excès prije nastupa, mnogo mu je prijatnije da prdi u fanove\"...
ovo nije novo lice, ovo je novo strasilo Paco Rabaneta
Dobar fol skroz. Ona ovakav grob a reklamira ovakvu firmu. To je reklama, fol je privuci paznju. Ove danasnje trebe po reklama sve iste, neka crna neka plava, a zamislite kad se ovaj grob pojavi na bilbordu, nema sanse da ne bude primjijecen.
Boli me racku sto ovaj deda radi, al ima hitova, old school .. punker :) Poslusajte \" The Passenger \"
ponjamke mu se na lice
star i ruzan
bem ti lice