Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bubnut ce ga Ibra
sto jest jest, Beckham ima predobar stil za oblacenje
A jednom ce me Ibra povest u mjesto gdje se fuzbaleri lokalnoga kluba hrane najboljim virslama,al im titula stalno izmakne!
Mogli ste da objaviti koju fotografiju Zlatana "moderno" obučenog, ako ništa drugo iz njegove knjige... Za one koju ne razumiju ironiju, on (Zlatan) se oblači ko največa seljačka sirovina. Veče pravo ima Sulejman Tihić da govorio o ljepoti i zgodnosti, nego Zlatan o "modi"...
Cingili mingili.
Pariz prestonica mode,a zenama zabranili da nose pantole,e svasta...
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
joj isto ko da su zene pricate o njima
Beckam je ROBNA MARKA zar ne kontate...niko njega ne angažira zbog fudbalskog znanja...nego zbog marketinga koji on donosi klubu...a dobar marketing ti donosi novac!!! zbog BECKAMA ce porasti prodaja dresova...porast ce prodaja karata na stadionima...porast ce gledanost francuske lige te time vise SPONZORSKIH UGOVORA I VISE TELEVIZIJSKIH PRAVA - a to su sve OJRI kapisss?
Neče povest če tvoju mamu d.r.o.lj,u ci.ga.n.s.ku
Bas je ružan i gadan ovaj Ibrahimovic,povukao na tatinu-babinu stranu izgleda :)
Beckham ce za PSG igrati besplatno,tj.njegova plaća ide u humanitarne svrhe,prvo se informiraj pa onda komentiraj,eto ti si se nasao reci da je Beckham izlapio,vjerovatno nemaš sada ni 10KM u džepu i pricas o necijem uspjehu.
David Beckham izlapio si ti jarane nema od tebe vise fudbal koristi 36 godina manekenski zivot al kad je neko spreman da plati red je lovu uzeti. Zlatanu mozes samo lopte dohvacati, cista blamaza za tebe .
Hoce li i Kloca povesti?
Ibra će zviznuti i Viktoriju i Davida... Međutim ova pjesma kaže nešto drugo.. http://www.youtube.com/watch?v=qrq713yOWwo
a poslije toga ga vodi kod pedikera...