Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kindje. OSTAVI TI BRITNEY NA MIRU ... ZASTO IH UOPCE UPOREDJUJES? VAFFACNULO!
Sada se i ne moze biti zvijezda ako ne laprdas samo o sexu pa znao sta o zanimanju kojim se bavis ili ne , nije toliko ni bitno. Izbaci pornic , zazvalji se sa lezbom ili derpeom , slikati se gola/go ko kafu popit i sl... Davno je Digmund Freud rekao da je sex pokretac svega evo sada dokaza na pretek.
Prije par dana sam proveo neko vrijeme gledajuci njene intervjue na youtube, i prilicno je interesantna licnost. Trebala je da upise Julliard Academy, ali se opredijelila za Roman Catholic School. Unatoc tome, jako dobro svira klavir, i odlicno pjeva i uzivo, nije nesposobno piskalo kao Britney Spears i slicne. To cijenim kod nje. I cijenim sto vecinu zaradjenih para ulaze u nastupe jer za to zivi, da bude upamcena po muzici i scenskim nastupima. Ali malo me nervira sto je previse nalozena da je neka umjetnica... a mislim da ne razumije u potpunosti neke pravce na koje se toliko lozi. Najvise je impresionirana bauhausom, ali ... ne znam, nekako mi je malo umjetnica na silu, jer to spominje u svakom intervjuu... forsira...
que tasteless comments :D
ja bi je...