Baby boom među pjevačicama
0
I Emina Jahović rodila dječaka carskim rezom
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komenare i nevjerujem kako sve negativno i bolesno!! Boze spasi nas od ovakvih umova... Emini i Seve sve najljepse i cestitam :)
Zvijezde su to, ne smiju one na prirodni porodjaj.
Red je uc i njoj i Severini na babine
nece da im bude ko rukav carobnjaka, to je in
...na ovom forumu sve sami pametnjakovici,jebaci i genijalci a i pametnice!!!zasto citate ove vijesti i komentarisete ako su vam gluposti?!:)emini cestitam na prinovi a i ona i severina imaju toliko love da vi nadobudni mozete samo da mastate kako o parama tako i o vaginama!!..da li su prije muskarci imali vece polne organe pa su vagine zena koje su rodile prirodnim putem bile dobre za njih,mislim da je muskarcima palo samopouzdanje zadnjih decenija...kako su svi neobrazovani,citajte malo anatomiju i ginekologiju pa cete vidjeti da je prirodni porodjaj najbolji a i da nema negativan uticaj na seks poslije..a ovo o imenima govori koliki vam je nivo frustracije:)))..kao da svi imaju po 50+ godina ovdje pa ih samo muce nacionalna pitanja...covjece kakvi bolesnici na balkanu!!
PI.C.I.C.I u ratu su nas branili jedan Jovan,Dragan,Stjepan,Mihajlo,Vinko,Cedomi,Igor,Slavisa........ Kakve veze ima sto je Severina dala djetetu ime Aleksandar?? Njeno dijete,njen izbor.Pogledajte malo sta nasa djeca rade petkom poslije dzume, pa onda tudju komentarisite....Najgore od svega je sto ovako o bebama pricate. Niste dakle vjernici...A ako niste vjernici sto vam je toliko stalo do toga ko je koje vjeroispovjesti ?
Znaci koka je sacuvana u cjelosti..Stoka turbodiselska..a i vi sto o njima ko kanom il sto bi rekli ko falan il sto narod kaze ko bojagi pisete..
K.u.r.a.v.i sve malo kad su redaljke na njoj bile po lokalnim proslavama. Vagina je prosjecno duboka 7 cm papanko
SAMO PRIJEDLOG: da brisete komentare sa velikim brojem minusa kao i komentare koji koriste BRUTALNE, UVREDLJIVE, BAHATE, SADISTICKE, ...izraze i konstatacije, kao i one koji vec u nazivu svoga nadimka vec imaju bezobrazne i brutalne nazive, te samim tim nagovjestavaju nacin svog komentiranja i nakaradnog stava prema zivotu. / cesto koristeci nepotrebno psovke/. sumnjam da bi se tako izrazavali ako bi se od njih trazilo da stave svoju sliku i ime. OVDJE SE IPAK RADI O JAVNOM MEDIJU GDJE TREBA ZASTITI normalne gradjane koji su upuceni na vas medij, a ne omoguciti takvim pojedincima da nas kroz TAJ NJIHOV nacim izrazavanja maltretiraju I IZIVLJAVAJU SE NAD DRUGIMA....znaci zaista bi molila za ozbiljniju cenzuru i da malo o tome razmislite,,,zahvaljujem,,,,X :-)
svim dobronamjernim kur.cinama zelim sto laksi ulaz u moju p.ic.ku.... udji.te slobodno...kuca casti....
Je li i on Aleksandar ;) ;)
@srbIN, pa pogledaj sebe...
Iskrene čestitke Emina, nek je dijete živo i zdravo i da bude veliki pjevač, uspješno i pametno :)
svidja mi se ovo...picolenzi joj jos uvjek kao u dijevojcice :)
ko ti je kriv, citav balkan te odradio...sad ti svaki mal...moras preci na stoku :)
daj da ga bacim sa prozora, bal.iyya
nije boca kokakole al je pritisak ko kad muckas bocu kokakole zapjenilo imam @zgembu i @carlija danas ce doci na probu