Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupani, hahaha, vidii se na kog ste povukli bosnje.
A niko ne pominje sitnicu da Kusturica tamo nije pozvao sam sebe već su ga pozvali organizatori a poslije prijetnji lično ga je pozvao gradonačelnik Antalije i molio da se predomisli tj. da ipak dođe i bude član žirija u Antaliji. Boli njih \"ćuna\" za Bošnjake.
A boli me k*rac za Emira, njegova stvar njegova vjera. Cudi me sto ga sad ne zovu Nemanja. Jos ga nesto zovu Emir, da ga nije nostalgija uhvatila. A vi Turci ne blamirajte se, recemo vam ako nam kad zatrebate.
Cuj izdali im vjeru pa im krivo. Da je bila neka vjera nebi je ni izdali. Ne sekirajte se vi za BiH. Pogledajte bolje kako vam istocna Srbija stoji prazna, a Bugari i Rumuni vec premjeravaju kako da iskoriste to tamo. Cujem da vam i Albanke dolaze da radjaju nove Albancice. Pazite da vam u buducnosti mi nebi zatrebali. Bolje vam je se manje zamjerati bice vam lakse kasnije.
Glupani, ovo je švajcarski glumac, ne švedski.
Aferim braco Turci...
OKRENISE 16.10.2010. u 19:24 A KAKO DA JE VECINA BOSNJAKA KAO I VECINA MUSLIMANA BALKANA NIZA OD PRAVOSLAVNOG STANOVNISTA I KATOLICKOG KAKO DA STE TOLIKO SLABIJI SA PAMECU FIZICKI SLABIJI,U SPORTU VAS I NEMA NAUKA MISAONA IMENICA ZA MUSLIMANE STA JE TO SA VAMA JEL TO NEKI INCEST???? A ILI STA VEC??? STVARNO VISOK ERDOGAN I ONAJ DRUGI CHOBAN TURSKI A TEK VASI POLITICARI TIHIC PATULJAK,RADONCIC,SILAJDCIC ,IZETBEGOVIC SVE KRUPNI I VISOKI DODIK U ZUBIMA DA IH NOSI @šuga gen.ocid.na hajd da si tipichan primjer ge.nocidaš.a to smo dobro upoznati a evo i tvoj novi kalsični fa.š.isti,čo-šo.vin.isti.čki komentar.
[email protected] prije hvrat nego srbin ali eto da vam pojasnim obadvojici..mi bosnjaci jesmo izgubili dobar dio teritorije ali sto ste vi izgubili e tpo je cudo jedno..srbi- trecinu hrvatske ,kosovo, crnu goru i na teritoriji BIH odselise za sva vremana za 54% ..(bice toga jos )hrvati-iz hrvatske su odradili pravi posao ali ovi nasi su skroz na skroz kiksali 400 000 ih odselilo trenutno imaju moc samo na onoj teritoriji koju svakako kontrolisu .samo oni mogu prezivti na kamenjaru -dolinu Neretve kontrolisu bosnjaci kao i istocnu srbi..znaci mi smo izgubili nekih par gradova ili 12% zemlje koja defakcto pripada jos nama po katastru....budemo mi to vratili ..bitno je da jje ta zemlja u BiH!!
TIShINA P vam M!
Da su razbili kusturicu turci bi dobili ocjenu 5, ovako evo im 4. Nije lose u poredjenju sa servima , njima je najvisa ocjena 3, glupe vlaxonje, al\' cita nema vise shyge, nema vishe debelix sendvica. Sada vlaxonje u pola drzave imaju portire i drotove, nemaju ix gdje slati. Svi ce servi pod krosnju drveta stati, rece serVski vrach.
Ubise brata Murata , hahahahahaha, islamska zatucanost, danas je dobar a sutra ne valja, ko bi valjo islamu ni oni sami neznaju sta bi
Cinjenica je da među nama srbima ima dosta turske krvi, i da smo se mi vise mijesali sa turcima nego muslimani. moja baba mi je uvijek govorila da sam begovskog porjekla
hehehe pogledo sam, haj sad idi pitaj babu i kevu kako se pravo zove tvoj tata, ja dajem cvaju na mustafa, a ti mustafin mali si mnogo nekulturan hehehe av av
Odgledajte vas film - Grbavica, pa ce vam biti jasno cija su \'vasa\' deca, hahha po tu Pice smr d ljive!
hehehehehe sto su se vlascad razlajala, a ni svjesni nisu da nakon 500 godina turske i vlahinjdurskih smrdljivih radodajki, imaju vise balyske krvi nego mi sami, pravi smrdi su izumrli ima vec 300 godina zato drugi put smrdcici kad vidite dzamiju i munaru zapitajte se malo hehehe av av av av