Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novac cini cuda u ljubavi :)
To je uzivancija,lik ce da zigu do zadnjeg dana svog zivota
Rvaku nestalo joj para.A Hefneru ti si moj idol dao bi deset godina zivota za jednu godinu tvog...Volim cku vise nego hljeba da se najedem...
čuj budi bošnjak,budi HUGH HEFNER pa ćeš uvjek j..vat a ne bit j..ban
Jezik hercegovacki ;-)
@Popis: Pogrešno si napisala, Jezik: Bosanski*
Pozivaju se građani, invalidi, borci, djeca, žene, penzioneri, antifašisti, pravoslavci, katolici, muslimani, romi, jevreji, studenti, nezaposleni, gladni i povrijeđeni da IZAĐU U PETAK U 14:00 ispred VJEČNE VATRE I USPROTIVE SE IZGRADNJI FAŠISTIČKIH SPOMENIKA I IZDAJI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!! Umjesto krsta mi smo za to da se napravi džamija na Skenderiji koju su komunisti srušili! Dajte i donacije za š e h i de pokreta Mladi Muslimani koje su u bili komunisti 1945-te i 1949-te! http://farm1.staticflickr.com/145/414398605_e2a45e7439_z.jpg?zz=1 NA POPISU BUDI PATRIOT - BUDI BOŠNJAK ! SVI OSTALI SU IZDAJICE BOSNE!
Nacionalnost: Bosanka Vjeroispovijest: Vjerujem u Boga, ne vjerujem u posrednike Jezik: Srpskohrvatski
ovo je prava ljubav na dvogled
nevjerovatno sta je u ljubavi moguce
On moze jos samo pomalo lizati, on je ziogu prije 30 godina, nema vise cunu ima samo crijevo za pisanje
ok,....dobro,...on ce da je zeni,..... ali zna li se ko ce da je namiruje?!
Ja bih da ženim Adrijanu Kurtišaj
BBI 2013
a ZA KOGA će je oženiti?
dedo ne prestaje da žega otkako je viagra izumljena
Hugo podize prasinu:)