Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj poštedite mi porodicu...ma nemoj,ko što si ti štedio žene, koristeći položaj moci? Rubni humor? Rubno ti po an...
Koji si ti primitivac! Jesu djeca kriva zbog očevih nedjela? Bi li ti pristao da neko zlostavlja tvoju djecu zbog tvojih grijeha?
Prosjecan reditelj ali hara hrvatskom kinematografijom ko Bjelogrlic srpskom, neko ga gura pa udari slava u glavu
Samo sto Bjelogrlic nije prosječan režiser
Ideš ti u zatvor manijače kao i Harvey Weinstein. Karijeru i egzistenciju si gradio na stereotipima o zadrtim i nasilnim Hrvatima koje je pretvarao u negativce što tlače i maltretiraju žene i manjine. Sada se otkrilo da je ovaj miljenik ljevice zapravo zlostavljač koji je godinama seksualno uznemiravao brojne kolegice. Gledajte ove naslovnice stare nekoliko mjeseci https://www.gloria.hr/gl/scena/price/dosta-je-sutnje-dalibor-matanic-i-ida-prester-zajedno-protiv-nasilja-nad-zenama-15380927