Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je, ne voli se covjek ni druzit vise nisakim, jesil stao sa nekim kaze, radis li, sto se ne zenis sta cekas, ako ne radis, sta mislis kaze, ako ima dobar posao muka onda.
Ne znaju više ni same šta hoće..
Hajde boga ti možeš uvijek biti teta sa mačkama ili cukama...
Zasto se stalno potencira da "zene ne moraju nista" a kada ih pitate za muskarce onda pocnu e pa mora biti ovakav, mora radit ovo, ma ne moraju ni muskarci nista, ne pitajte ni nas za pare, platu, zene i ostalo
Ona:Kolika ti je plata? On: To se ne pita... Aj nešto drugo Ona: koliki ti je? On:250 evra, crkla dabogda!
@nevernick55 hahahaha to je to, sto je najjace zene se ne ustrucavaju da te takve stvari direktno pitaju ali ti njih ne pitaj nizasta, ma haj mala odhebaus
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očigledno je da se ovakvima barem da neki medijiski prostor kao da isti takvi imaju mozga da daju neki savjet-komentar o životu. Šta je istina? Nemate pojma.
Lana je prelijepa. Mora da ima neke veze s Bosnom...
Ćaća joj je Hercegovac (Tomislavgrad).
Jes dobra uf
Uvijek bila
dobra Gara k'o avion
Treba posudjivat pare od zena, molit preklinjat "da nemas dvije glave izletit gori mi"