Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je brata, nadam se da nas posmatras sa druge dimenzije i da si sretan što ima ljudi koji nisu nikada popili žlicu kofeinskog napitka da se prestravljeni tvojom smrću. ❤️❤️
"You touch my sister again, i'll kill you!"
Za mene je Misery njegov najjači film. Kakva gluma i Kathy Bates i Jamesa. Kathy je u Titanicu neprimjetna ali u Misery woooow. Svaka scena je mocna, npr ona kad on leži a ono grom i munja i njeno lice pojavi...horor scena. Ona mu zabija injekciju, taj momenat u mracnoj sobi te olujne noci je magičan kao i cijeli film.
Taj film sam pogledao 27 puta i nikad mi ne dosadi. Najbolji njegov film .
Nagurao je fine godine, mogao je još cenera, ali eto sat mu je otkucao.
Jest frajer bio faca u svoje vrijeme. Kad pogledam ove crno bijele slike i ljude na njima tacno vidis ko je musko a ko zensko. A danas sminkeri moraju pojacat hormone tetovazama, steroidima, cupanim obrvama i nekim tornado frizuricama a pola zena slikaju labrnje sa onom rupicom i telecim pogledom ko Kardasijanka pa sprica u obraz, sprica u guz, tetovaza obavezno.
Zato za pedesetak godina, nicega toga vise biti nece... BOOOOOMMMMMM ili kakva bolest.... Nagomilalo se incesta previse.
Ja gluoih novinara klixa pa koliko je imao godina. Mamlazi
Piše---- 82
pa nece vjecno zivjet, treba ic svom Gospodaru,
Hahahahahahahah evo seljacine i bajki o gospodarima. Mater li vam, zato Bosna i nazaduje. MRŠ U PEĆINU !
Umro u cvijetu mladosti...
Imamo neduhovito smece na Klixu....