Škakljivi detalji
33

Holivudske zvijezde otkrile s koliko godina su izgubile nevinost

Klix.ba
Kate Moss (Foto: EPA-EFE)
Svako od nas gotovo sve zna o liku i djelu omiljenog nam muzičara, glumca, modela i drugih ličnosti iz svijeta showbiza. Nerijetko su to i veoma zanimljive stvari koje vrlo često zadiru u najdublju intimu omiljenih nam ličnosti. Portal E! News donosi statistiku koja se sastoji od informacija koliko godina su imale neke od holivudskih zvijezda kada su prvi put imale spolni odnos.

Planetarno popularna manekenka Kate Moss istakla je kako je imala samo 14 godina kada je prvi put bila intimna. Naglasila je da se ovo desilo prije nego što je ušla u svijet modelinga.

Joe Jonas, nekadašnji član teen sastava Jonas Brothers i danas samostalni muzičar, kazao je kako je prvi put imao seks kada je imao 20 godina. Jonas je spomenuo kako je i ranije imao "afere", ali je prvo pravo seksualno iskustvo doživio tek za 20. rođendan.

Adriana Lima čuvala je svoju nevinost za onog pravog. Istakla je kako je djevičanstvo izgubila tek u 27. godini nakon udaje za bivšeg srbijanskog košarkaša Marka Jarića.

Glumac George Clooney izjavio je za Rolling Stone da je imao samo 16 godina kada se upustio u prvu seksualnu avanturu. Ipak, nekoliko puta je naglasio kako je za takvo nešto bio vrlo mlad.

Dobitnik Oscara Matthew McConaughey izgubio je nevinost sa samo 15 godina, ali s medijima nije želio detaljnije razgovarati o ovoj temi.

Ljepotica Megan Fox imala je 17 godina kada je prvi put spavala sa svojim, kako ga naziva, prvim pravim dečkom. Zanimljivo je istaći kako je Megan kazala da joj prvi seks, za razliku od drugih koje je imala, nije bio nimalo neugodno iskustvo.

Johnny Depp, seks simbol i san mnogih žena, rekorder je ove liste. Kako tvrdi svjetski poznat glumac, prvi put je imao seks kada je imao samo 13 godina. Ovo je prvi put javnosti obznanio 1998. godine u razgovoru za Rolling Stone, a također je istakao kako je u to vrijeme eksperimentirao i s raznim opijatima tako da se baš i ne sjeća svih detalja.