Reklama objavljena prije kraja OI
2
Hoće li Michael Phelps izgubiti svoje medalje
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao sranja ako mu uzmu supci ce biti !!!!
Anketa Koju vrstu muzike slušate? za turbo folk cak 301, mame im ga nabodem seljacke
nisu glupi da postave namjerno tada :S to neko ukrao da bi nastetio Phelpsu ! Ne daj se kralju ! Phelps
Jeste li culi za termin dobar marketing, izreziran marketing, itd itd. , Louis Vuitton fino napravio sakndal, valja prodati novi model ovih .p.e.d.e.r.s.k.i.h. masno skupih torbi, a kako napraviti dobar marketing, osim nekim skandalom, a ovo je prilican skandal, iako na kraju od oduzimanja medalja nece biti nista, isto ko i od vracanja Kosova malim srbima :) ! Sjetite se onog nedavnog skandala sa navodno ukradenim satom poznate market satova kod Nadala u hotelu na Roland Garossu, i onda nakon 2-3 dana nasli sat :) ! Nidje veze, i sax se bavim takvim i sl. glupim i glupljim teamama !
kako ce izgubiti medalje kada americka drzava garantuje da nije prekrsio statut MOK-a?
good looking guy
bas tako hihihi, jadnicak, povrijedio bi se, a olimpijski komitet nije mu uplatio zdravstveno hihihih
Nece, jer su Fazliji oduzeli metke jos za vrijeme olimpijade i to zbog mjera predostroznosti da se jadan nenamjerno upuca, ili jog gore, ne promasi pa upuca drugoga! Zato nas Fazlija nije mogao ni pogoditi metu!
Treba mu oduzeti medalje zbog dopinga
haha pa jel bitan sport ili politika masonskih kompanija u zelji za brzim profitom?
AKO MU JE ODUZMU OĆEL NAŠ NEDZAD JOPET PUCAT???
Mogu oni njemu oduzimat što hoće, čovjek je postao legenda za živa sebe, usput pokupio lovu za reklamu šta ga briga ha ya.
KOMENTAR POVODOM ANKETE... Po meni su svi oni koji bale za kojekakvim pevaljkama iz turbofolk zanra i opijaju se do rane zore potpuno isti sa ovim rockerima koji to sve isto rade samo eto sto je to kao moderno pa nisi INNNN ako ne slusas tu vrstu muzike.... Zna se brate sta je muzika Halid Beslic, Dino Merlin, Hari Mata Hari, Oliver Dragojevic i tako to , a o ukusima se ne vrijedi raspravljati postujem sve oni koji slusaju bilo koju vrstu muzike ako to rade samo zbog sebe, a za ove sto slusaju odredjenu muziku da bi bili INNN i tako to jadni ste...
drago mi je samo sto su odvojili narodnu i turbo folk. mnogi to mijesaju. a najveca glupost bi bila oduzeti covjeku medalje zbog ovih reklama. covjek ih je zasluzio svojim trudom,treninzima,talentom itd.
U svim nabrojanim muzickim zanrovima ima sunda kao i u turbo-folku. Jedino klasicna muzika se izdvaja. I ne foliraj se, lima.blima.. Sto ne mogu pres.eravanja!
Ufff kako je *ebozovan... :)
papak jedan a ko je to odredio da je ta vrsta muzike sund i kako ti rece seljacka, a recimo nije hip hop ili neka druga sa spiska. fakat ne mogu ovih kvazi urbanih likova. svako slusa sto mu pase