Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispod suknjice njene, proviruje čipka!
ko će debelim krm.ača.ma naći momka, i ako ga nađu il je veći od njih il ima kakav fetiš. nebi ga ni ova foka našla da nema milione. smršajte pa tražiti likove. pozz
Sto vise citam o toj kravi sve mi se vise cini da je ljubavnih problema imala radi propuha u glavi a ne zbog svoje tezine.
Eh, ko da je Adela spala na milion Funti?! Pa ima ih ona trenutno koliko hoces!!! Puna je ko Bord!! I Nek je, halal joj svaka funta, pjeva za 10!
sad bi adele trebala vama iz sax da uzme lovu jer krsite autorska prava i tavljate njenu sliku... trebali ste je pitati smijete li vi to uciniti.
Mrs debela krafo, dosta te vise. I meni si pocela ici na nerve.
Idi smršaj koju kilu prvo debela
Mogu mislit kako puca kad ti se odbija od njene zevagu, uhhh, dobra za dogy style