Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes nakazna grebo je bog
A u Sarajevu opljackali kineskog diplomatu. Provalili mu u stan i ukrali nakit, satove i KOMPJUTER! Sto se tice Sen Denija, tu su vecinom arapsko-tursko- i ostali-islamski useljenici koji zive u getu i ne zele asimilaciju. To zna svaki Francuz. Ujedno to je razlog sto tvrde da nisu vise za multikulturalizam.
sto su u parizu crnci to su u Svrakinom ganciji, Svrakino bi trebalo izlolovat, najgore podrucje u Sarajevu, najgore sto su ovi s Ali-Pasina i Otoke poprimili vase osobine
gdje je sad onaj kreten sto kaze svrakino opasno?
znaci uskoro mozemo ocekivati i njene gole slike
Katastrofa u mobitelu su joj svi privatni pornici, sad ce to izaci u javnost.
Metropola!