Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate mili,baš je dobra *o*
@kljukiuša Ja kad pročitam komentare majmuna i kretena k'o što si ti i takvi k'o ti odmah dobijem proljev. Kakav si to ti i kakva je tvoja smrdljiva hamša? Da nam je to samo vidjeti i vaše džibre i papanske face i fizionomije.
zgodna pravo al ne plese bas nesto
niko nije ljubomoran ko debelogu.zicarka na vitku trebu, cudo!
Kako je ovo SEAL punio q.u.r.c.e.m....svaka mu cast i ja bih :D
prava anoreksicarka !!!
Evo jedne stranice za sve nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom surfajući i igrajući igrice. Ovdje možete zaraditi gledanjem reklama. Za svaku reklamu koju pogledate dobijete 0,01$. Stranica je sigurna, besplatna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
"vjestine plesanja na stolu"???!!! Pa stvarno ste nenadmasni
ja kada čujem glas ove džibre odmah dobijem proliv
ma fuksa
sto ti je showbiznis odma na hastal se pocne shiziti
kalaštura