Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americka preseravanja
Covjek nije napisao da se SVI razvode sporazumno, nego KADA se DVOJE (znaci bilo koji par) razvodi civilizovano!!!
..ajd ti ne seri,eto oni se sad svi sporazumno razvode,lijepo i normalno razgovaraju,ma daj...nego je to cisto pro forme i da se to sto prije zavrsi,ne znam sta imas ikoga nazivati glupim!!
g.l.u.p.e.r.d.o tako se pise kada se dvoje rastaju civiliziranim putem, znaci prethodno su porazgovarali i slozili se da je rastava bolja za oboje, sporazumno se razvode. moras nesto navesti kao razlog, nece reci da ju je tukao, varao, samo da bi ispunila formu, on kao dzentlmen je njoj prepustio da pise zahtjev
Hoce li iko napisati ikakav drugi razlog, osim nepomirljive razlike??
\" Vjenčani su bili više od šest i po godina\" Ili to ima samo kod njih, ili je neko opet nepismen :D
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!