Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morete vi poderat samo Oslobođenje junferi...
Koji kreten Tita mi-ima najljepšu ženu na svijetu, a on traži babysiterke i kućne pomoćnice. Glupan...
Tako vam je to kad vodite ljubav s tamnoputim iz juznog Londona...
i ja udaram svoju zenu i stalno se zali na moje ponasanje pa opet nisam u vijestima :( nista...morat cu joj pucati u potkoljenicu.
Ova je primila vise qrca nego bosna humanitarne pomoci
raskopo bi je ko siroce napolitanku...uletio u nju ko budala u kredit
@Jale, junferu majmunski ti si vidio picu samo iznutra, s druge strane kad si se rađao...
S razlikom da je Heidi daleko uspjesnija od Amre S.
To da je stemao kuje dok su djeca bila u susjednoj sobi novinarska je ubleha pred borbu za starateljstvo plasirana od strane PR-ova za pacenike poput ovog lopate koji su pichku vidjeli samo kad su se radjali. Ista ova Heidi prije izvjesnog vremena na sva zvona hvalila je Seala kako je pazljiv, divan i brizan otac, kako ga djeca obozavaju, kako je sretna sto ima takvog muza, kako je divno prihvatio dijete koje nije njegovo (otac Flavio Briatore, naime Seal je poceo vezu s njom dok je nosila Briatoreovo dijete), itd. Samo kompletan idiot moze pomisliti da bi ovaj lik naskodio djeci na bilo koji nacin. S druge strane, Heidi je obicna droca lijepog lica poput npr. izvjesne Amre S. koju ovdje redovno pljujete za mnogo manje stvari. Ali njeni PR-ovi naravno znaju kako ce javnost uvijek biti sklonija zgodnoj plavusi lijepog osmijeha nego nekom samozatajnom crncu sa oziljkom. Ukratko, lopato glup si... ali to za tebe i nije neka novost, zar ne?
navuk\'o bi je ko c_e_t_n_i_k_ opaNak nastavi niz
rasirio bi je ko isus vjeru nastavi niz
Otreso bi je ko toplomjer ! nastavi niz
Odradio bi je ko Alija Sirotanovic smjenu ! Nastavi niz...