50-godišnja manekenka
59

Heidi Klum i njezin 17 godina mlađi suprug posljednjim fotkama pokrenuli glasine da čekaju prinovu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Njemačka manekenka Heidi Klum i njezin suprug, Tom Kaulitz, odmaraju u Italiji, tačnije u Veneciji, gdje su ih snimili paparazzi

Heidi (50) i njezin 17 godina mlađi suprug poznati su po izmjenjivanju nježnosti u javnosti, a tako je bilo i ovoga puta, no jedna detalj je pokrenuo glasine da par očekuje prinovu.

Naime, paparazzi su snimili Toma kako nježno miluje Heidin trbuh i nježno gleda prema njemu, a ona tokom šetnje nije micala ruku sa stomaka. Uz to kada ju jedan obožavatelj zamolio za selfie, ona je trbuh brzo sakrila torbom koju je nosila sa sobom pa su mnogi zaključili kako im stiže prinova, no oni se zasad o tome nisu službeno oglasili.

Heidi i Tom u braku su od 2019. godine kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Zanimljivo je i da je Heidi nedavno priznala kako bi s Tomom voljela imati i dijete.

"Rodila sam četiri puta. Svaki put sam dojila osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo", izjavila je u emisiji koju vodi Jennifer Hudson.