Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova heide klum je nenormalno lijepa i zgodna a rodila je 4 djece :O
pocjepo bi ih, ko nepismen novine!
HAHAHAHAH PA HEIDIN STRUK KOD Kiminih sisa hahahahaha i ona mi prca od Kim \'zgodna\'.....Nije ni cudo koliko je Heidi zaradila tokom zivota zahvaljujuci samo svom izgledu!!!
tacno mi se je.be za njih :D
P I GEMBEL
jaaooo gospodjo BAR, nabijem vas na KAR !!!!!
nego znal\' ko nadjel\' sebi Sir Elton John kakvog frajera na ovoj zabavi
BOLJA OVA DESNA DESET PUTA :-)
hahahah Mensure sramoto ne brukaj se
http://de.eurosport.yahoo.com/28022012/73/nadal-topathlet-dopt.html.....................dva puta sam ga u pola sata bacio u nesvijest, pa ne zivi se 100 godina
mensure, get laid
joooooj daj mi boze da budem izmedju njih dvije pa da im lizem dupe, samo da lizem dupe cjelu noc, jooooj boze, sta bi lizo ko macak mlijeko.....mozete zamisliti sta radim sad ispod stola , sa obe ruke....
njemica i židovka jaranice (kladim se da nikom osim meni to nije palo na pamet, svi su gledali u guze)
joj heidi, kako si dobra...
polizao bih je ko fukara poklopac od jogurta
@bar Heide su ponudili milione da ostane u postavi Victoria Secreta, ali je odbila jer se zeljela posvetiti porodici i potpuno se povukla iz svijeta manekenstva. I dalje izgleda za 10!
da i ja dodam: ubio bi je ko mraz paprike