Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakve trebe je sve guzio vrijedi svaku marku :D
Pa nije on guzio ciganke i kurave za 10 dolara, nego mlade manekenke i glumice zeljne uspjeh i slave, a i da jeste pokupio 70 mu ke godina nazivio se ...
vec ga zovu stotine wannabe starleta
hahahahaha
ima jos dolara za isisat :D
zavidim mu šta je sve pofato
Oni su očito imali brak iz obostane koristi. Ona novac i lagan život bez mnogo muke sa ružnim, bogatim i matorim likom, on mlađu, ljepšu, koja neće ljubomorisati i praviti scene. Kada je korist za jednu stranu nestala, nestao je i brak. Logičan slijed događaja..
gospodin, gigant. boli ga briga opalio je najbolje koke. to što su one bile glupe nije to bio njegov problem.
Futura2000 mislis SILOVAO ,hajvane.
Brak ga je vjerovatno koštao još više.
Dok je Harvey bio mladji kazu da ga nisu smjeli samog sa majkom ostaviti,toliko je volio zene nas dobri i posteni Harvey.
A Georgina je bila sa Harvijem zbog njegovog neodoljivog sarma i ljepote. I glumice su trpile njegove "nestasluke" zbog toga. Gore su one i ova pohlepna drolja od ovog ljigavog manijaka.
60 miliona a nije posteno ves razgrnula
Cosby sindrom se nastavlja u svijetu, a boli nju dupe uzet će pare i imovinu i briga je.
Sad slusajte onu Breninu novu s' maskama.
Jesu ovi semiti ludi braco draga,dzaba sto su Jevreji obrazovani reko bi gospočad kad ono primitivci ko braca Arapi..
Zaboli ga, povalio je pola holivudskih starleta i sve na istu foru "napraviću od tebe najveću zvijezdu Holivuda, ali prvo da mi učiniš malu uslugu...."
Ovako mi vidimo zene https://i.ebayimg.com/images/g/9m4AAOSwYIxX3UKf/s-l300.jpg ovako zene vide nas https://w.cdn-expressen.se/images/b4/90/b490548622674613b3fd5758b8986e3d/1x1/original.jpg
@TheGirlfromlpanema to je sve sto vam treba.. al da bi ga dobile.. ima da slusate ;)
@TheGirlfromlpanema ja se ne bunim.. samo sam iskren hjumn bing 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
S tim parama možeš izmislit neki drugi brend draga, boli te briga.