Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto ne mogu kad se zene prave zrtvama a namazane na milion nacina, shebat ce te u letu bez da trepne
'dje ce bit' kriv,... prav mora bit', prav.
gospodin
Lik je g.ovno ali ne možete ga kriviti što je iskoristio činjenicu da su ove žene bile spremne na sve za karijeru. Na kraju su i dobile karijeru, a on je jedini nagrabusio. Da se razumijemo, nije mi ga žao ali malo me nervira licemjerstvo javnosti koje ove žene smatra samo žrtvama. One su itekako skidale krpice za lični napredak.
Jeste on kriv, ali zasto te zene nisu odma prijavile sta radi? Ako prve zrtve cute i ne informisu druge, on nastavlja onda su i one krive. I ako su to radile zbog karijere onda i njima nekoliko godina. Holivud je bolest.
Kakoe sirotinjo??? Poyyy