Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha al' u obraz kad sam to procitao nisam mogao da vjerujem, postovani klix, mogli ste napisati izlazi novi parfem itd a ne ovo, kakve veze ima ako ga je poljubio u obraz, fkt kako je @adule rekao kao da dijeca ovo pisu
Auu svašta , ja mislim sad je ga 'poljubio' a ono u obraz , e kao da djeca rade i pisu ove novosti i zele da naslovom skupe vise pregleda.Gdje je ona stranica sto je bila korektna i uvijek pouzdana i nije bezveznim vijestima prikupljala preglede.
Dobro, znaci Harry je poljubio Zayna, izlazi novi parfem. Joj, jbm ti vijest..kud je procita!!!