Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haris, on, ford
Nevjerovatno koliko smo mi narod koji svakoga moze uvrijediti, a sebe smatramo najboljim XD Pa bolan ne bio, ovaj covjek sam je vrijedniji vise od svih vas zajedno i klixa i mene naravno i vi nasli nesto da kenjate kako je neko star, sto ne ide u penziju bla bla. Niko vam ne valja, samo eto mi valjamo xD
ma 'ta ce on 😂😂😂
@Sinama Pongolle hahahha bas to xD
haris na fordu
....Jednom nogom u grobu a snimat filmove ....idi u penziju bolan zar ti nije dosta svega ,,,ccc !!!
Da parafraziram vic: Takmičili se Amerikanac, Rus i Bosanac ko će popiti 5l domaćeg alkoholnog pića, slomiti nogu Čubaki i poyebati Japanku. Prvi Amerikanac popije 5l viskija ode kod Čubake i Čubaka ga izbaci polomljenog za pet minuta. Drugi Rus, smlati 5l votke ode kod Čubake i ovaj ga izbaci polomljenog nakon 10min. Krene Mujo, popije 10l šljive, ode kod Čubake - nema 5min, 10min. pola sata, sat vremena... Nakon sat i po, izlazi Mujo sav krvav i raščupan: Gdje ona Japanka da joj nogu slomim?
Sto si čačko ,ne čačkaj kad ne znaš
Staro magare od 74 godine našlo da snima akcioni film, svašta!
@DarthRevan Ama, čovječe, dobar je on, ali su mu 74. Ne možeš u tim godinama skakati po setu i glumit akcionog junaka. A pare i hu iz mi nije tema emisije.