Slavlje u Švicarskoj
0
Haris Seferović oženio Bosanku
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu navalili 😂😂😂😂😂 Sretno svima!
Pa kako je krenulo slijedeca vijest je da sam i ja ozenio a da toga nisam svjestan...
Đe ti šutaš loptu za goleme pare ?
Nije Emina..
Umjesto što je oženio Bosansku bolje da je igrao za BiH...ali draži mu je KRIŽ na dresu od BiH...licemjerni Talibani znaju kritizirati Lovrena a na ove stvari šute
Ovih dana japanska zastava u modi. PS. ako žuč pukne
Stvarno čudno otkud baš Bosanku.Pa svako svom jatu ide.
Vidi joj se po ocima da je krvopija. Bolje ti je bilo druze da si uzivao u zivotu.
Dzeko na aparatima.
Da vam raja nije dojavila u komentarima, ne bi ni znali hahaha a ja Klixa sto se prosipa ko riza
Normalno da ce bosanku, nece tamo neku iz Zimbabvea.
sve bosnje samo kad krkansku muziku treba dovesti.
MA DAJ NAM TA VJENCANJA KLIXE PRODANI
Jos samo da se Dodik ozeni i tamam, dosta svadbi na klixu
a ko je taj haris... nikad cuo za njega
haha šta je ovo večeras svi stali na ludi kamen, hajde sretno vam bilo!
Sve će se ovo razvesti, eto vidjet ćete sutra. Prava ljubav ne postoji. Što bi reko Eckhart Tolle "prava ljubav je rijetka ko prosvjetljen ljudski um". Imate objašnjenje ljubavi u knjizi Nova Zemlja. Kao kaže primjetit ćete osude, kritike, napade, kurvaluk, zavidnost, razočarenje, niste isti tip, učinilo vam se da ke lijepa, loši zahtijevi... Kaže da kad se nalazite pred puno žena i muških i životinja, morate osječat istu ljubav prema svima, to je priroda.
@AsocijalniPsihopata šta je pisac htio reći? Malo si kontradiktoran. Kako ti možeš znati kako se neko osjeća i šta osjeća i koliko poznaje određenu osobu i zašto je s njom? Ne znam gdje si to pročitao al kako možeš osjećati istu ljubav prema ženi koju voliš i s kojom imaš neka drugačija iskusva i prema nekom muškarcu ili životinji... Razumijem ja da si ti pročitao par knjiga, al ti je shvatanje površno.
@AsocijalniPsihopata Pročito Eckharta Tollea i odjednom imaš uvid u budućnost i sa sigurnošću tvrdiš da će se nešto desit, ma hajde molim te... To što je za tebe objašnjenje ljubavi koje si negdje pročitao su ustvari problemi u odnosima, a ljubav je zajedničko prevazilaženje istih, borba, ustrajnost, odlučnost... Ne znam da li si mlad, neiskusan al si mali iskreno sa takvim razmišljanjem. Što bi rekli: "ma, pojma ti nemaš"!