Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znaci ni meni nista zastava Republike Smrdske
hillbilly asshole...šta i očekivati od zatucanih tamo negdje Bogu iz tregera...
Hank Wiliams je zatupljeni Amerikanac, koji će umrijeti u neznanju...
a ti si henk glup ko točak.
koja faca kao bitno je sta ti kazes i kome ces dati svoj glas.Americka tragedija.Mozda mozes da se logas na web. o singl kristian da uhvatis neku koku dok nije kasno.Fa....you Hank
Ovo isto ko kad se kod nas baja mali knindza politicki aktivira. Rednecks. Ilitiga seljacine :D
A Hank je peder i mrzi samog sebe.
Kao sto rekose nekoliko komentatora prije mene redneck sa zatucanog juga USA .Koga briga sta on misli
Ne bi sjala ovako jako ova moja ZLATNA KASIKA da te nije Alija
ovaj lik je na istom nivou kao i ovi \"nasi\" antiamerikanci. Sta god da amerika uradi nevalja, nevalja, nevalja i dzaba. Ovakvi ljudi su jednostavno bijesni i uvijek moraju prema nekome da usmjere taj bijes.
aha.....samo se ti tjesi jaro! obama ti radi za trilateralnu komisiju a ti karas stare k.ur.ave po kentakiju
Hank Williams je legenda i umro je prije skoro 50 godina http://youtu.be/jGBq-Vy78nc a njegov sin Hank williams Jr je kreten koji je ovo izjavio i koji je poznati naci desaničarski republikanski konzervativni idiot. Unuk Hank Williams III je ok momak koji časno brani djedovu čast.
jos jedan dokaz da je americki bjelci su rasisti i ako znaju da je obama kriscanin samo zato sto je tamnoput tako se prema njemu odnosne .
Country pjevaci i njihova publika poznati su po inteligenciji, visprenosti i britkim analizama aktuelnih politickih dogadjanja, ovaj ocito nije izuzetak. Nesto kao nasi turbofolkeri otprilike, tu je to negdje.
@kraljevi ste : Ovo je Hank Williams JR,a JR stoji za JUNIOR,kretenu.
SAD,zemlja gdje tolerancija nailazi na netoleranciju
seljacina (redneck)