Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvao sam sad lizo na viber kaže nikad nije čula za nju, pozdravila vas je
Sta ova kobiletina ima kome rec..
Ako ona, (kobila), promoviše "ljepotu", (po njoj), šta je onda Sofia Vergara?
Sad Lizzo neće moći zaspati zbog konjske glave koja ce joj se prividjati
Preko 44000 komentara, neki su dobili po 6000 lajkova i mi pricamo o Hani koja je dobila 200 i ona eto vazna u tih 44000. Koja ubleha
Najzalosnija stvar je da je ovo ispalo u novinama
Komentar ispod Haninog 23 000 lajkova, a vi nama servirate kao Hana joj se nagovorila, 200 lajkova dobila, i jos je ljudi lijepo nalijepise u odgovorima, Hana gasi drustvene mreze...vakat ti je.
Nabijem na qratz vas i vase novinarstvo sa cime trujete ljude fuj
Lizzo posjeduje svjetsku slavu a za Hanu nitko ne zna, izvan Balkana! Prva bi trebala omrsaviti zbog zdravlja dok se druga ne umije obuci. Sarajka je dopadljiva, ima predivno tijelo ali lila, cipkana haljina sa puf rukavima i oker torbica su izraz istinskog, urodjenog neukusa i brojnih kompleksa, koje krije. Bilo bi polje da poradi na sebi i ostavi Lizzo njezinim snalazenjima i nadarenosti.Pjevacica je talentovana a Hana ?Nista osim bla-bla koji granici sa primitivizmom i ogranicenosti.
Hana,kad vec hoces da ispadnes pametna "When complexes..." ne znači ništa na engleskom. Ne provaljuj se
HANA VRATI KONJU GLAVU!
Nevjerovatno je koliko doticna dobije prostora u medijima dok pokusaji ukazivanja obicnih gradjana na desavanja u okruzenju bivaju ignorisana.
Hana konjska glava misli ona nesto bitna
Slazem.se.
Bolje da ljulja... vazda bilo..
Deba Jes da ljulja a ne da ljulja ko na titaniku
Mogu mislit jes se nasekirala, ovaj udarac joj je najteze pao…
Ma sve joj saspi !!
Hana zabija nos u sve