Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj i sakloni trebali ste staviti upozorenje da su slike uznemirujuce da nsiu za mladje od 18 ... ovo je strasno , sajam plastike botoksa i nakaza
Ne znas koju bi prije napumpao
Ko na stupskoj petlji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova Miley djeluje vise komicno..nego sokantno.. sto joj je ciljani efekat.. ko biva zeli nas sve sokirati..a vidi je..ja se samo smijem :) A globalni zakljucak..sajam polivinil-hlorida :)
Ne znam kako je vama, ali meni se od ove Miley povraca...
Ma to je sve šljam,dno dna....
kako mi je odvratna ova miley
Ciara kida! Žena je za 10. (Y)
Zumirajte koljena od Britney Spears hahaha joj! P.S. Ciara je najzgodnija!
a dže božo
Gdje fikretina slika ???
Kurave!!! I one trebaju da budu uzor nas djeci ...fuj :(
i da su pametni ovi sa klix-a pa da su, negdje u sredini, tutnuli deenovu fotku....tad bi nastao cirkus :)
ja ne kontam sto ljudi tolliko vole ovu mily citrus... nafurana drolja od 19, a nit zna pjevat nit se sredit fino. ma to slusaju nafuranci po americi, ko sto kod nas slusaju elite i piz.de materine
Ma ne vole je, nego medijima je zanimljivo objavljivati gluposti koje radi. Samo ako isplazi jezik ona je u novinama hahhaha... katastrofa šta je od sebe uradila. Ja slušam njenu muziku, i griješiš ako kažeš da ne zna pjevati. Ona možda jeste takva, nikakva, ali njene pjesme i njen glas su odlični. :)
Cara i Taylor... Prelijepe
...jer kad Bosnjo kaze da je sve ovo sranje onda mu moras vjerovat. Bosnjo inace ne gleda MTV ali ni ne treba jer smo toliko nadareni u svemu i bolje znamo sta je muzika i zabava nego ameri i englezi.
Znači pop muzika na VH1 je ok ako si pod 25, i šta onda kad napuniš 25, šta se onda sluša, da znam i ja, kaži. Baš sam veseo da sam vas nasmijao..
Ma pusti ih bolan, ljubomorni sto im je zivot sranje pa pisu ovdje kako je sve lose
Ne treba bolje od Care :D
Za 5 dana izlazi novi album Iron Maidena. Prve recenzije govore da se radi o vrhunskom albumu. Nije sve tako crno kako se čini.
Miley i Taylor najjace.