Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halide, dobar si lik, ali od*ebi sa stereotipima o bosancima, pogotovo u Hrvatskoj čiji pasoš imaš, i gdje debelo naplaćuješ nastupe. Mi nismo savršeni, ali daleko od toga da smo krkani i se*onje. Možda ti i jesi, ali puno bosanaca danas ravnopravno radi i u domaćinstvu.
Halide hajde ne kenjaj, neki dan sam citao tipa koji kaze da si ga posluzivao na benzinskoj.
Ne bi musko napisalo ovakav komentar a da ne radi sve po kuci hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jbes musko koje sebi ne zna skuhat. To je doslovno invalid. Nisam naucio da kuham da se kurcim pred ženama vec zbog sebe ljudino. Danas sutra da nisam ovisan o nikome, da znam sebi skuhat, hljeb ispec, znam i usit sebi kad sta treba, nek sam tropapucar. Vece mi je ponizenje pred zensko doc i moljakat da mi nesto tako radi ko da sam sakat nego sto znam sam sebi sve to uradit ;)
Halid je napravio u životu ono što neće čitava kliks bulumenta uključujući i redakciju. Možete mu ga popušiti jer vi ste ga praktično i napravili velikim
Majmune, čovjek pjeva, ne viče. Uostalom, nigdje nisam rekao da vene siječem na bilo čije i bilo kakvo pjevamje.
Eee bio si mi prvak kad je u pitanju domaca scena. Pjev'o bi mi na svadbi kad bi se ikad desila al poslije ovakvih usmenih proljeva mnozim te s nulom. 'ebo ti sebe
U kojem mi društvu živimo!!?? Kada je uništio auto u gradskoj zoni vožnje sa ogranicenjem 50km po satu, niko nije od medija to osudio niti ga je policija adekvatno za primjer drugima kaznila!
Halid iz proslog stoljeca je nesto lupil
jesi dobar ali ovom izjavom si olupina....
Moj Halide nekad je tako bilo a sada su muškarci moderni peru kuhaju puše
Pa dobro, ako to tako cini sretne njega i suprugu...i treba tako. U porodicama gdje i muz i zena rade po cijeli dan...logicno je da ce i kuci obaveze dijeliti.
Halid stara skola. Ovi moderni nazovi muskarci podlegli na zensku ljenost i lopovluk pa sebi kao znaju skuhati i tako to a u sustini zene im hodaju a oni rade. :)) Mogu oprati sudove, raditi po kuci ali kuhanje NE. Zena ce mi kuhati a dok ne uselimo zajedno placam i placacu sebi jelo ili jedem kod staraca. Hvala Bogu pa imam i mogu.
Koliko god da te respekujjem, ipak ti je ova izjava nigdje veze i od Bosanaca pravis ono sto nisu. Moji muski( od oca, brata pa do muza) itekako ispeku kafu i ucestvuju u kucanskim poslovima.
Zato i jesmo anus Europe...
To je mozda bilo tako u Knežini kod Sokoca gdje si rodjen Halide.
E Halide sirovino stara
Smrsaj Halide.. I počni da kuhas zdravu hranu ,žena će te ubiti baklavama:)
Sad mi je jos drazi
Gori "trut" je samo sin. Ne radi nista, ako se ne racuna kladionica.