Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki doruckuju i citaju ovo, ja naprimjer
i ja evo zgadi mi ovu svijecu sto jedem naravoucenije ostavi fontele dok havljas
Pa doruckuj na miru, ne citaj portale.
Svaki dan se upitam zašto ja uopšte čitam na ovom portalu
Zamislite Cvijanovicku da reklamira svoju svijeću
IDIOTIZAM
nakon pich..... dima sta je slijedece? q...c od ovce mozda da izmisle?
Legenda o vagini: "Vagina se kuhala u medu 21 dan , sutlija joj vlažnost dala , vjeverica je okitila , a toliko je bila slatka pa da je ne bi pojeli , malo ali samo malo ju je tvor obogatio svojim mirisom" .
Ja kad bih pomirisala svoju pala bih u komu
Ti trebaš ribara za cojka
ajde dobro je,bolje nego na ribu da mirise 🤣🤣
A to je ona glumica,sto su se njene kolege zalile,bas na njen smrad,kad je izjavila,da nikad ne koristi dezodorans zbog stetnih metala.
Ova ubi milione sa svojim brendom Goop, gdje lakovjernim ženama prodaje minerale, kamenje i svijeće za čišćenje duše i tijela.