Stresno iskustvo
7

Gwyneth Paltrow ispričala kako se nakon osvajanja Oscara tri sedmice krila kod roditelja

Klix.ba
Holivudska glumica Gwyneth Paltrow u ponedjeljak je gostovala u podcast emisiji "Anna Faris Is Unqualified" gdje je otkrila kako se nakon osvajanja Oscara 1999. godine tri sedmice sakrivala u domu svojih roditelja.

Paltrow je Oscara dobila za ulogu u filmu "Shakespeare in Love" te je rekla kako je u Los Angelesu dobila veliku podršku poznanika i obožavatelja.

"Sve se izokrenulo, dobijala sam previše pažnje i sve je to bilo previše. Tri sedmice sam se krila u domu mojih roditelja u Santa Monici. Sve je to bilo jako čudno", rekla je.

Dodala je kako joj je cijelo to iskustvo izgledalo potpuno nerealno, te kako se uz sve to osjećala posramljeno zbog osvajanja prestižne nagrade.

"Kad vam se dogodi nešto tako veliko isprva ne možete vjerovati da se to događa baš vama. Imate sindrom uljeza. Govorite sami sebi da se to nije dogodilo. Mislila sam: 'Ja čak nisam toliko dobra. Mrze li me svi?'". ispričala je.

Glumica je u nekoliko posljednjih intervjua istakla kako je gluma više ne privlači kao nekad, te kako mnogo više uživa družeći se u kući s porodicom i prijateljima.