Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je stav vredan svakog poštovanja, on je i živeo u Beogradu neko vreme. Za ovakve ljude kapa dole i naklon do poda, iako sam sa druge strane.
A budale braćo moja mila. Oliver ovakvo nešto nije zaslužio.
A pare sebi.
Kurcobolja je divna ljudska osobina, ako ne uključuje nanošenje boli i nepravde drugima. Kurcobolja dolazi s godinama i, najčešće, iznenada.
Ako Oliver nije htio da pjeva u Srbiji ko je onda ovaj lik da u njegovo ime pjeva i uzima pare na to?
I ovom levatu bi bilo bolje da se drži principa, ako ništa ono radi uspomene na legendu. Mogao je i on tamo pjevat da je htio. Nego ova levatina nema svojih pjesama .....
To se prijateljima ne radi.