Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recite ovom sto pravi krizaljke na klixu da je glup haos!!
Ili ima kockica viska, svaki dan ima ista rijec, nekad hoce č,ć,đ,dž,ž,š nekad nece, a o imenima da ne pricam
MA STA JEDETE GOVNA VISE PI*KA VAM MATERINA DEBILSKA, SAMO STA ZNATE JE DA SJEDITE PO CITAV DAN ZA KOMPJUTEROM I SERETE NA SVAKI MOGUCI POST KOJI IZADJE. UMJESTO DA VAM JE DRAGO STO JE MOMAK PREDSTAVIO NASU DRZAVU U NAJBOLJEM MOGUCEM SVJETLU, VI KOJI NE VIDIE SVJETLO DANA SE NADJETE DA MU KAZETE NESTO.
Bravo.
Neka ga jos udaju za Jelenu i mirna Bosna;-)
Pjeva ko da mu je slon prdnuo u uho
ja ovo ne kontam. pa on je vec zvijezda od prije 10 godina. do sad nije nista snimio nit prodao jer nije to furka. ovdje prolaze turbo pjevaci i silikoni. amel je dobar karaoke pjevac a mora se pokazat u normalnom showbizzu a ne po takmicenjima. sta se lozite jebla vas adria. inace svaka cast amelu al ovo je dopizdilo ko da je osvojio medalju na olimpijadi.
Najtuznije u svemu tome je da Amel moze snimit' 5 ploca i otpjevat ih k'o slavuj, a prodace (svih 5) maksimalno 10'000 dok ce Karleusa, ili neka druga turbo-folk prostitutka jedno 1' 000 000 HLADNO. To je BiH i struktura slusateljstva u istoj.
Al ima glupe raje u pm.Porede njega sa Merlinom. Merlin jedan stil,Amel drugi stil! Amele svaka cast na pobjedi al fakat mutava raja komentarise tvoj clanak haha
Tip nije vidio Gračanice godinama, a sad je kao ponosan na njih. On kao i ostale došle, sebe predstavlja kao sarajliju. Kao Sarajevo mu je u srcu, osjeća neku toplinu oko svog srca......ja kakva ublehaška priča svih došlaaa.
"Općina vodi računa o svojim talentima i kulturnom stvaralaštvu" daleko od toga očigledo da se ti i tvoja stranka promovišu crveni komunisti, a mladić što je ostvario uspjeh to je zato što je neiskvaren i kako treba bosanski rečeno raja.
Dobro momak pjeva,ali da se slučajno zove Ante ili Jovo nikada nebih pobjedio,jer Bošnjaci sigurno za ta imena nebih glasali.
slavimo nebitne stvari u zivotu...
Dobrovoljna deformacija mozdanih vijuga
Bravo Amele! Ti jesi reprezentativac i ambasador svoje zemlje. Svaka ti čast!!!
Amel Curic, jedan je od nas...,
Amel je dobar momak al od muzike danas zive samo Merlin Dino i Halid Beslic. Momak je raja.
Nikome nije krivo samo kazem da je tezak zivot jednog pjevaca pop rok muzike na danasnjem vaktu.