Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE EEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEE EEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zakon mi je sto se ovi bradati majmuni cije zene 5 metara iza zamotane hodaj, javljaju ovdje i snebivaju kako je ovo sto Bruno radi uzas. Jarane , pogledajte sebe vi niste ni smijesni , tuzni ste.
Sve je to smijesno,a zamislite da se ovo desi vama,mrzim Eminema,al ovo je fakat neslana sala,sto nije 50 centa napastvovao,zato jer zna da sutrasnje svitanje ne bi docekao.
nesjecak se kad sam se onako ismijao kad sam vidio ovu zezu bruno i borat dna najbolja lika. cuj pustite me ja vec imam decka. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ahahahha legenda al je gotov od eminema sad ce slijediti prepucavanja
e svaka cast hahahahah ja sa odusevljenjem gledala!! a da mu eminem vrati za ovo, hahah jedino svojim starim izlizanim fazonima u nekom od narednih spotova koji ce kao i svi do sada, biti tako predviđeni i dosadni !! nema on dovoljno ideja za nesto novo, fura iste fazone od kako je poznat..e neka se nasao neko ko ce njega tako javno ismijati hahaha hahaha eminem raussss :)) bruno-svaka cast!!
meni su ovi jadovi okolo sto se smiju ovom konju gori od BRUNA, oni su jadovi-srce im ko gora...jadovi
Eminem je propo ko kauč...zao mi ga je, ali manje vise sto je posijo to je i poznjeo( za nepismene, haha, zasluzo je ovo )
e neka mu je ! vec nekoliko godina eminem ismijava mnoge zvijezde (Jessica Simpson,Lindsey Lohan) a sad ne zna primiti salu na svoj racun! pa vala neka mu je to uradio! da vidi kako je sa druge strane price
Kuzi ovih hajvana okolo sto pljescu. Bravo, bravo umjetnik! Bezbeli, tanana je ciza izmedju insana i hajvana.
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=2_DNeJcY78Q
ahahahahahahahaaaa koji konj ahahahahaa
sto nestavise youtube klip, ja ga odma naso..
lol...neka si ti nam demonstrirao svoju civilizovasnost. sve se samo kaze.
Se*rem se na tvoje vidjenje civilizacije, seljacino ortodoksna!!!