Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi ljudi zive i zivot sa ispravnim vrijednostima :) Idemo jako!
Đe ideš jako? U nargilhanu?
Mogu samo zamisliti, kako na tebe djeluje moje piskaranje :D Halali.
Ljudstvo je ljudstvo bez obzira odakle dolazi...svaka čast gospođo
Ovako će i Jasna Berry. Al u mjesecu limburgu.
jesu li oni u Mostaru sprečili.
Uvijek bila moja najomiljenija dama.
To se zove društvena odgovornost. Kod mene pred zgradu komšija parkira na zelenu površinu, drugi na mjesto za invalide. Nit ja prijavim, nit policija obilazi po službenoj dužnosti. Krećem od sebe...
to su ličnosti iz onoga doba.kultura i obrazovanje.
dragisa popovicu - sad cu da ti kazem ...
Bravo Ceco. Za to se pravi čovjek bori.
Sad se više ne bacaju pod tenkove nego pod komunalce
takoje svetlana ostalasi vrjedna svoji nagrada ipirznana.falati stosi tuj zanas koji mislimo naovaj nas ljepi balkan ikojiga zelimo ocuvavati dabinasa dicurlija iunucad moglada zivi tuj.
Gospodjetina! Drustveno odgovorna, obrazovana, elokventna. Danas obrazovani i ugledni ne rade ovo, samo gledaju svoja posla i jure sa sto vecim profitom. To je razlika izmedju nekad i sad.
Gospode Bože...
Hoce zena Bolji Zivot. Svaka cast
Dok omladina u kukavicluku zivi i pusi shishu.
Veoma mi je drago da je danas glavna tema i preokupacija ogromne vecine gradjana Srbije zastita zivotne sredine. Nisu se divlje deponije pojavile juce, one su visedecenijski problem, samo sto su nekad gradjani trazili posao a oni koji su ga imali trazili su vece plate. Ono prvo danas uopste nije problem a ovo drugo tj plate rastu 2 puta godisnje To vise niko ne pominje..sad je tema zastita okolisa.
Velika dama i zaista izvrsna glumica!