"Skinula" i stidljivi osmijeh
1
Glumica Naomi Watts kao princeza Diana
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki o put kada nesto prociram o dI, popizdim jer se sjetim njene kornjace od svekrve, kamiletine i onog klempavog nosonje. zali Boze njene djece i njene mladosti...
Ubiše je masonska đubrad.
Isto kao što je film \'\'U zemlji krvi i meda\'\' sniman u Mađarskoj. Nažalost zahvaljujući onim kokoškama koje su se dočepile nekakvih pozicija u srebreničkim udruženjima, zaobilaze nas sada sve svjetske filmske ekipe. J.b.g. neće niko čekati dozvolu od krezubog stvorenja, koje nema 4 razreda osnovne. Zato je \'\'Lijepa njihova\'\' uzima pare, a mi se možemo uhvatiti za uši i igrati.
Samo sto je Diana bila mnogo ljepsa od ove Naomi, trebali su neku ljepsu angazovati, jer je ona bila jedna od rijetkih lijepih Engleskinja, a da ne govorim o ljepoti kraljevske porodice, fuj.
Ti si jedan frustrirani heteroseksualni homofobni kreten koji niti prima niti daje.
* style
Po tome više zvučiš urbano, to je urban syle.
Film se snima u hrvatskoj, ali radnja filma je smještena u Bosni.
\"Diana je nosila ružičastu bluzu i plave hlače u NAŠOJ zemlji 1997., nedugo prije nakon što će poginuti u saobraćajnoj nesreći u Parizu.\" A u recenici prije pise da je boravila u HRVATSKOJ, gdje se i snima film !!
Glumica Naomi Watts kao KARNA MOJA
ja sam gay i volim da ga primam u šupak