Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba i govna poceti jesti i pisacu piti, dzabe se baca. jeo vas otac bolesni
Izvini, sto je posteljica nesto cudno u odnosu na to da pojedes nogu, organ ili bilo koji dio tijela neke zivotinje. Ti svoja govna izgleda odavno jedes, jer ti haos izlaze na usta.
@SDPjeZLO ti si bolesna to zivotinje rade da bih sakrile tragove krvi radi predatora
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polizi joj i pelenu kad se prvi put pos**e
Pij mlada pij, na tebe je red, ova posteljica s ledom neka ide redom
Više je poražavajuće da se ovakvim stvarima pridaje medijska pažnja,za razliku od mnogih humanih stvari,individualnih ili timskih otkrića u bilo kojoj nauci,dostignuća u takmičenjima na svjetskoj razini.Samo jedna u nizu šljam vijesti na šljam portalu.
kozo jedna, a nisam propustao onu tvoju seriju kad si mala bila, pu izdaijco !
@seIjober02 debil si.
Jeste maolumni a i novinari su bas na nivou....
bolesno
Obezbijedila sebi maticne celije 😁
Evo šta zapad donosi i šta je donio s proteklim ratom...
opravdanje im je da to i zivotinje rade. zivotinje jedu i svoja govna.
Posao joj je da privlači pažnju na bilo koji način. Siguran sam da to nije popila ali neka narod o nečemu priča.
'aj u p**** materinu!
Jest da malo morbidno zvuci, jesti nesto sto je nastalo u tebi, ali ovo je sasvim regularno i preporucljivo, ko ima zeludac. u go girl
A koji je razlog? Nista niste rekli.
Pa šta da su naše majke radile to, bože sacuvaj samo izmisljaju. Tesko im roditi, a nase majke po 4 5 djece..boze sacuvaj
Nase majke su izgledale kao zadnji rugabeti nakon 30-te godine, i pretvorile se ubrzo u one rumene nene od 300 kila sa maramama na glavama.