Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji u cjelom svijetu svega ima i korupcije i mita pa tako i u "najboljim" drzavama na svijetu ... kod nas je najveci problem sto mislimo da svako treba biti posten bez obzira na kojoj je poziciji a kada bi i sami dosli u tu poziciju nebi bili posteni!
@FixKlix ne znam što će ti to najbolje pod navodnicima. Imaju hiljade parametara koji se mjere, među kojima je i korupcija, da se vidi koje su objektivno najbolje zemlje za život.
Ih, ona huda kupila prijemni kćerki, kod nas kupe komplet školovanje... šta je reć skromnost