Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja belaja kad ga iskopa ker za tartufe hahahaha
Dopeman Amon Ra su dva Boga u jednom odnosno Bog Sunca. Aah tj. Lah ili Yah je jedan ili Bog Mjeseca ili pretece monoteizma.
Koga sahrane u kovcegu, dusa ce mu zarobljena ostati dok kovceg ne strune. To su znali i Drevni Egipcani pa su zato sarkofage u kojima su polagani smjestali u dio piramide gdje se matematicki neutralisalo vrijeme. Njihovi astronomi su racunali kada ce neko pomracenje Mjeseca (a ne Sunca) u preciznoj tacci piramide pokrenuti vrijeme i ozivjeti faraona i njegovu dusu. Zbog toga su faraoni sebe smatrali bogovima na Zemlji, a vjerovali su i u Boga koji cesto simbolizira Mjesec. 🌑
Nisam do sad znao da je ovaj umro.Koda ga sad gledam ko tinejdžera u seriji Beverli Hills .
on je glumio tinejdžera o bilo mu 30 godina hahahaha
Cojk se volio mesti ludim pecurkama, a njegova hipi vegan kcerka odmah pomislila da je pionir eko dzenaza ...
Muslimani se ne sahranjuju u kovcezima vec u platnu. Vjera kaze da je potrebno cetrdeset dana da dusa napusti tijelo kada odlazi na Ahiret ili na Drugi svijet.
Jesuli šampinjoni da ih vise ne jedem