Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Testiran pozitivan a nema korona virus ahahahahshs
Dobar glumac
Svaki drugi zaraženi je poznata ličnost...
U zdravlje svima...
Kako virus ne bira: rasu, naciju, vjeru, drustveni status, materijalno stanje... Bila osoba slavna ili ne, bogata ili siromasna, bolest to ne zanima. Cudo jedno koliko se moze od virusa nauciti.
Da hoce Bog dati da se kod nas u Bosni zaraze Politicari koji nam ruse Drzavu, I da na vlast dodju neke nove mlade nade i da nam krene na bolje... Kako bi to bilo fino..
Nove mlade su jos gore ne zanosi se
@vodenicar2 nisu, ove starije generacije su nam donijele rat i zbog njih nazadujemo ovoliko koliko nazadujemo.
Kako se testirao kad je osjetio simptome kada nema nikakvih simptoma?
@Berra_Sa ima pare svi se oni svaki dan testiraju ne brini za njih
E ovo mene najvise zabrinjava/zbunjuje. Kako nemas NIKAKVIH simptoma? Na osnovu cega si se onda testirao? Na osnovu cega uopce testiraju ljude onda? Kako mi je sve ovo cudno..
Vjerovatno je neko njemu blizak zarazen bio, pa se zbog sigurnosti i sam testirao. :))
@tessko22 Jbg kad imaš para organizuješ da se provjeriš za svaki slučaj. I jeste zabrinjavajuć jer ko zna koliko nas je zaraženo, meni nema logike da u Sarajevu nema slučajeva, nešto mi smrdi tu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mslim da njie naparivo ovoliko gramtaičikh grešaka u sovm psotu na twitter