Legendarni igrač NFL-a
7

Gisele Bündchen posvetila emotivnu objavu suprugu Tomu Bradyju koji je najavio kraj karijere

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Gisele Bündchen reagirala je na društvenim mrežama nakon što je njezin suprug Tom Brady, po mnogima najbolji igrač američkog nogometa, najavio službeno povlačenje iz NFL-a.

41-godišnja slavna manekenka posvetila je dirljivu objavu svom suprugu.

"Kakva vožnja ljubavi moja. Toliko uspomena! Kad sam te upoznala prije više od 15 godina, nisam znala ni jednu stvar o nogometu. Ali navijati za tebe i vidjeti kako radiš ono što voliš me najviše natjeralo da naučim o ovoj divnoj igri do te mjere da sam ozbiljno vjerovala da znam više od sudaca", započela je Gisele.

"Kao obitelj, uvijek smo se molili za tebe, slavili i podržavali te u svakoj utakmici, navijali za svaku pobjedu i patili uz svaki poraz. Tako sam ponosna na tebe, i na sve što si morao fizički i emocionalno prevladati tijekom godina. Zadivljena sam tvojom predanošću i svime što si postigao. Voliš ono što radiš i ostavljaš iza sebe naslijeđe koje je lijep primjer za buduće generacije", nastavila je.

Također svog supruga je nazvala "najposvećenijom, najkoncentriranijom i psihički najčvršćom osobom koju je ikad upoznala", navodeći kako se nikad tijekom godina nije požalio na sve modrice, bolove i ozljede.

"Znam koliko si uzbuđen zbog sljedećeg poglavlja svog života. Gledati kako naporno radiš u svojoj nogometnoj karijeri i vidjeti predanost koju sada ulažeš u sve svoje nove pothvate nevjerojatno je inspirativno", dodala je Bündchen.

Gisele, koja se udala za Bradyja 2009., sa suprugom dijeli dvoje djece: 12-godišnjeg sina Benjamina Reina i 9-godišnju kćer Vivian Lake. Brady je također otac sina Johna Edwarda kojeg je dobio s bivšom Bridget Moynahan.