Otvoreno o životu
7

Gisele Bündchen otkriva zašto ne voli da je zovu maćehom: Ja sam bonus mama

DP
Manekenka je nedavno proslavila 11. godišnjicu braka s Tomom Bradyjem i otvoreno govori o životu s njim u njihovoj mješovitoj porodici.

Supermodel Gisele Bündchen (39) bila je iskrena kada je odgovarala ne pitanja obožavatelja u seriji video snimaka koje je podijelila u svojim Instagram storyjima.

Na pitanje kako je biti "maćeha" 12-godišnjem sinu Johnu "Jacku" Edwardu Thomasu, kojeg je Brady (43) dobio s bivšom ženom Bridget Moynahan, Gisele je rekla svojim pratiteljima da ne voli sebe opisivati tim izrazom kada je u pitanju roditeljstvo.

"Ne sviđa mi se riječ "maćeha". Sviđa mi se riječ "bonus mama" jer se osjećam kao da je to blagoslov u mom životu. Osjećam se tako sretnom što sam dobila prekrasnog malog anđela", napisala je manekenka na Instagramu, prenosi People.

Bündchen se udala za Bradyja 2009. godine, a također je ponosna mama sina Benjamina Reina (10) i kćeri Vivian Lake (7).

Ona i napadač New England Patriotsa prilično su zauzeti, a manekenka kaže da ne postoji "tajni recept" za život u porodici s djecom.

"Mislim da se samo trudimo biti prisutni kada smo s djecom", podijelila je ona, naglašavajući koliko je važno da se "u potpunosti bude s njima" i da se "stvarno slušaju".

"Mislim da stvar nije toliko u količini vremena, nego u kvaliteti", nastavila je.

Bivša Victoria’s Secret anđelica dodala je da joj je važno stvoriti porodično okruženje u kojem se svi osjećaju "voljeno i sigurno".

"Mislim da je ono što je zaista važno energija koja se vrti oko djece", rekla je, objašnjavajući kako ih ona i Brady "neprestano ljube i grle" kako bi se osjećali cijenjeno. "Mislim da zaista vide koliko se volimo i koliko podržavamo jedni druge", dodala je ona..

Bündchen je rekla i da su ona i Brady na istoj strani kada je u pitanju komunikacija, poručivši svojim fanovima:

"Nikada ne dižemo svoj glas. Nikada se ne svađamo. Samo razgovaramo o stvarima ako imamo bilo kakvih problema."

U srijedu je Bündchen proslavila 11. godišnjicu braka s NFL zvijezdom. Objavila je njihovu staru fotografiju na svom Instagramu i napisala:

"Ne mogu vjerovati da je prošlo 11 godina otkako smo pojeli ovaj ukusni kolač nakon što smo se vratili kući s našeg vjenčanja. Sretna godišnjica, ljubavi mog života! Hvala što si mi život učinio tako slatkim!"

U svojoj objavi, Brady je pohvalio svoju ženu, napisavši:

"Ti si uvijek bila ta koja nas je držala zajedno, a voliš nas onako kako niko drugi ne može. I mi tebe jako volimo. Sretna godišnjica, ljubavi mog života".

Brady se tek počeo viđati s Gisele kada su on i Moynahan (48) otkrili da očekuju zajedničko dijete nakon što su se već rastali.

Moynahan je prošlog travnja rekla za magazin People da su njih troje naporno radili na spajanju porodice.

"Tom i ja smo donijeli odluku zajedno odgajati dijete i oboje smo našli partnere koji ne samo da su nas podržavali u odgajanju tog djeteta, već su i voljeli naše dijete kao da je njihovo. Mislim da ne možete tražiti više od toga. Moj je sin okružen ljubavlju, i bakama i djedovima, i sve je u redu", rekla je glumica.

Iako situacija u kojoj joj tadašnji dečko čeka dijete s bivšom nije bila savršena, Gisele kaže da ništa ne bi mijenjala kada bi se moglo vratiti vrijeme.

"Ne postoji priručnik koji bi vas pripremio za to", rekao je Bündchen za People u rujnu 2018.

"Jako sam zahvalna Bridget. Znam da je ovo bilo teško, ali ne bih mogla zamisliti svoj život bez Jacka. Ja ga zovem svojim bonus djetetom. Otvorio mi je srce na način na koji nisam ni znala da je moguće. Zaljubila sam se u njega", dodala je.