Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad mi je jasno što nikad nisi dala mulderu...
da zakljucimo voli i jedno i drugo iz cega slijedi da je - biseksualka
samo da se razjasnimo... lezbejke ne postoje jer nema sexa tamo gdje nema erekcije tj postoje samo normalni i pederi
tebi nema pomoći, čak i ako sebe dodaš na listu idiote
ne postoji hetero ili homo, nego normalan i poremećen Dr. Gender
kakva lezbača to je samo marketing
Da vas iznenadim (a vjerovatno vec znate samo ne zelite priznati): svaki mozak je pomalo bi, u manjim ili vecim gradacijama.....Tako je u cijelom animal kingdom i ljudi se ne razlikuju tu od drugih zivotinja. No to ne znaci da cete u real life se ponasati bi, opet preferencija za hetero-zivot kod vecine prevlada.
uopste me ne cudi... koji bi je frajer htjeo
Gospodine, sarkazam je odlika inteligentnih ljudi, vama ogranicenim balkonima, ne ide i ne lezi.
kaze se biseksualka klocine jedne...
na kraju serije je ipak dala Malderu! a ja sam se cijelu osnovnu ložio na lezbejku ?
Ja se zalazem protiv diskriminacije prema hoomosekksualcima! - Oni su se rodili takvi i to je znaci prirodno. I zalazem se protiv diskriminacije prema onim sto \"vole\" malu djecu. - Iz istog razloga. I zalazem se protiv diskriminacije prema onim sto \"vole\" zivvotinje. Opet iz istog razloga. I zalazem se protiv diskriminacije prema onim sto \"vole\" braću i sestre. Opet iz istog razloga. Dosta zatucanosti vise, nece meni reeiis govorit sta valja!
bolest
nema veze jarane, dobra roba
PA STA I SRBI SU P.E.D.E.R.I PA SE NE HVALE XD
Jepem ti dan, a ja se bas bio lozio na nju.