Prošao najgori mjesec u životu
0
George Michael: Sretan sam što sam živ
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ccc, koliko ste samo jadni, svi vi isfrustrirani kreteni ovdje, pa on je muskarcina i frajer za vas!! Koje ste samo dno primitivno. Jel vam muka sto nemate zivota svog? Jel se bolje osjecate tako kad se izivite i pljujete po nekome bez razloga, koga i ne poznajete, ko zivi miljama od vas?! Ma fuj! Dokle vise?!
@ IV Jadnice mizerni, nauci recenicu sklopiti.
volim te
svi ste vi luzeri i pacenici..sitne duse...zalim vas
hahahahahahaha.... koja vijest! a sta je sa onim lokalnim slucajevima za koje su se trazile donacije i sta je bilo s tim ljudima ?
moj djordje i tebi dohaka hiv. ..
sretan si sto nisi sidu fasovao do sada
@Chaos: Najavi me kod svoje mame, reci joj da stižem za pet do deset minuta, nek se okupa.
Možete mislit rore kod Michael-a danas. :D
ja mislim da su mu nasli i tragove sjemena u plucnoj maramici
pr.no si u šišu. nema od tebe ništa
Miki,pozdravi svoje i neka vam Majkl cijele godine rahat ulazi ...znas vec gdje, ti si g...o. Neka ti sin bude uspjesan u zivotu,kao Majkl. ZIVIO
jel ga primao u cmar u bolnici???
George Michael je srbin!! hhahahahahaha
Pošaljite mene i ujediniću svijet.