Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma naravno homoseksualnost ga je unistila....a ne silni alkohol i droga koju je posmrkao.Daj molim te.Covjek je sasvim normalan,i gledajuci na druge homoseksualce,on se bas i ne ponasa previse \"pederasto\",kako vi seljacine to kazete.
Ne govorimo mi nista o njemu kao umjetniku, pjevacu, producentu, pa cak ni kao covjeku.. On je vrh pjevac, sa vrh pjesmama, ali propao je od pederluka, pa pogledaj ga samo :/
Stvarno mi je FUJ kako mi kritikujemo ovog covjeka! Ma ko smo mi da to radimo i da mu sudimo??????!!!!!! Čovjek je super pjevač, autor, producent - sve!!!!! Bila sam mu na koncertu prošle godine (i opet bih!) - čista DESETKA! Ma sve super! Eto mi smo bolji od njega, što sjedimo ovdje i pljujemo po netu! Ma BLJAK!
Fuj kako je odvratan ovaj lik...
pederizovanost općeg pućanstva je na vrhunskom maximumu potencije.
FAGAT
Koliko ja volim G.M. eeeeeeeeeeeeeehhhhhh, ima najljepši i najveći osmijeh na svijetu!
hocu srce od sedreee...nemogu da neznam sta se desava u Argentini u kojoj vise nista nije isto :-D :-D :-D
...hoš šrčani udar ?
nemogu da doecakm novi dio SRCE OD SEDRE ljudi poludit cu dajte mi SRCE OD SEDRE klix izbacuj novu epizodu umrijet cu bez nje
Eto sta ped.erluk radi od ljudi.. Ne licis vise ni na sta !
Hah! Gaaaaaay!