Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pedere samo na govneni kolac nanizati,ha ja!
Ako Jim Parsons u seriji "Bing Bang Theory" igra zavodljivog heteroseksualca onda sam ja selektor Pape. #papeODLAZI
Kako objasniti unucadima za 40-tak godina da ovo nije uredu, jesu li poceli uveliko sa prikazivanjem ovog psihickog problema kao normalnu i cool stvar, a svako ko govori drugacije on je kao primitivan...eee dragi moji ljudi poput ovaca ste, a razumom ste bili obdareni.
Tako sto ce i u rupi od bosne/srbije doci vrijeme kada najobrazovanija osoba u drustvu nece biti pop! Tada ce i seljacine poput tebe malo da se edukuju i empirijski donose zakljucke a ne na osnovu sopstvenog kreiranog misljenja. To je odraz ignorancije i ljenosti!
MMMMM
treci svjetski nam ne gine...
Ovo du gay-ovi, a ne ko ove naše pederčine
Ovo mi nije tako zanimljivo. Cekam nase gayeve da pocnu izlaziti iz ormara...
Iz kojeg djela mog komentara si zakljucio da mi je normalno?! Na ovom svijetu je previse nenormalnih stvari, ova je jedna u moru njih.
...ejs, niđe commieja...klixe, uvrijediste moje "fanve"..ono, načisto :)))
...jesam, jesam, jarane...i ne samo to :)))
...ma jok moderan, moram bit kako moji "fanovi" kažu...neka šprdačine :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)